Projecten

Op deze pagina vindt u meer informatie over de planning voor de gehele wijk- vernieuwing. We proberen deze planning altijd zo actueel mogelijk te houden, maar hij is altijd onder voorbehoud.
Welkom in de wijk NoordOost
U bent hier: Home / Projecten / Onderhoud flatgebouwen Lijsterstraat en Wielewalen Print artikel

Onderhoud flatgebouwen Lijsterstraat en Wielewalen


Accolade gaat groot onderhoud plegen aan 96 appartementen aan de Lijsterstraat en de Wielewalen in Drachten. Het project ligt van planuitwerking tot en met de oplevering in handen van Jorritsma Bouw.

Groot onderhoud flatgebouwen
Accolade was van plan de zeven flatgebouwen aan de Wielewalen en de Lijsterstraat te slopen. Er is echter veel vraag naar deze betaalbare woningen. Bovendien probeert Accolade op een duurzame manier met haar woningen om te springen. Daarom besloot de corporatie tot ingrijpend onderhoud. De appartementen krijgen een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Verder worden er isolerende maatregelen getroffen, waardoor de woningen een stuk energiezuiniger worden.

Planning
Jorritsma Bouw verwacht begin 2015 te starten met het onderhoud aan de flatgebouwen aan de Wielewalen en de Lijsterstraat. De appartementen worden gefaseerd aangepakt. De bewoners zijn inmiddels op twee informatieavonden ingelicht over de plannen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de renovatie van deze flatgebouwen kunt u contact opnemen met Accolade.


Accolade - Huren, Kopen, Wonen Gemeente Smallingerland Woon Friesland