Projecten

Op deze pagina vindt u meer informatie over de planning voor de gehele wijk- vernieuwing. We proberen deze planning altijd zo actueel mogelijk te houden, maar hij is altijd onder voorbehoud.
Welkom in de wijk NoordOost
U bent hier: Home / Projecten / Schoollocatie Harddraversdijk en logeerhuis Tipelkamp Print artikel

Schoollocatie Harddraversdijk en logeerhuis Tipelkamp

Schoollocatie Harddraversdijk

Het schoolgebouw is in 2012 opgeleverd. WoonFriesland realiseerde het gebouw en Vso Talryk huurt het gebouw voor een periode van tenminste 25 jaar. De gemeente is verantwoordelijk voor onderwijshuisvesting en betaalt daarom de huur. De school biedt ruimte voor 240 leerlingen die in groepen van ongeveer 7 kinderen onderwijs en begeleiding krijgen. De leerlingen komen vooral uit de regio de Friese Wouden. Leerwegzorg biedt een vorm van voortgezet speciaal onderwijs voor kinderen met een verstandelijke beperking. Ook leerlingen tussen 12 en 18 jaar die van de Gerritsmaschool (Maartenswouden/ Talant) komen, krijgen hier hun vervolgonderwijs.

Talryk

Opdrachtgever: gemeente Smallingerland
Eigenaar: WoonFriesland
Status: gereed in 2012

Logeerhuis Tipelkamp

Het logeerhuis aan de Tipelkamp wordt onder andere gebruikt door de leerlingen van Vso Talryk. Daarnaast wordt het gebouw in de weekenden door een andere instelling gebruikt.

Opdrachtgever: WoonFriesland
Status: gereed 2011

Logeerhuis aan Tipelkamp


Accolade - Huren, Kopen, Wonen Gemeente Smallingerland Woon Friesland