Projecten

Op deze pagina vindt u meer informatie over de planning voor de gehele wijk- vernieuwing. We proberen deze planning altijd zo actueel mogelijk te houden, maar hij is altijd onder voorbehoud.
Welkom in de wijk NoordOost
U bent hier: Home / Projecten / Spelen Print artikel

Spelen

Noordoost krijgt op verschillende plekken nieuwe speeltoestellen. De kinderen hadden een dubbele stem in de uiteindelijke keuze. Ondertussen staat op de Veertien Roeden al een nieuw 'vogelnest' en op de hoek Lijsterstraat/Houtlaan is in de zomer van 2008 ook zo'n speeltoestel als op de foto geplaatst.

Vogelnest
Vogelnest

Op de Veertien Roeden staat naast het nieuwe vogelnest nog een gloednieuw toestel: de 'Supernova'.


Supernova
Supernova

Voor het Oranjeterrein aan de Valkstraat is de gemeente bezig met het ontwikkelen van plannen voor de herinrichting. Het groen wordt aangepakt en er komt een mooi groot speeltoestel voor kinderen, een zogeheten Galaxy. De Galaxy die besteld wordt, ziet er ongeveer zo uit als op onderstaande foto.


Galaxy

Ook is het veldje aan de Nachtegaalstraat opnieuw ingericht. Dit veld is een klein parkje met vijver, verharde voetpaden en een pannavoetbalveldje geworden.

Daarnaast is het veld aan de Klokhuislaan onder handen genomen: de niieuwe speeltoestellen zijn geplaatst en het groene veld is door de gemeente aangepakt. Je kan hier ook heerlijk spelen met water doordat er een waterspeelvoorziening is geplaatst.


Accolade - Huren, Kopen, Wonen Gemeente Smallingerland Woon Friesland